Contacteer Support

Deel op:

Ons professionele team van hoog gekwalificeerde medewerkers biedt u een goede ondersteuning. Indien gewenst leveren we deze ondersteuning ook direct aan de eindgebruiker opdat we vragen snel en efficiënt kunnen afhandelen.

Wij zijn bereikbaar per e-mail (support(at)wibu-systems.nl of support(at)wibu.be) of per telefoon (+31 74 750 14 95 of +32 (0) 3 808 0381) van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur (CET).

Om uw aanvraag snel en efficiënt af te kunnen handelen hebben we de volgende gegevens nodig:

• Naam van de softwaremaker
  • Versie en naam van de beveiligde software
  • Besturingssysteem
  • Versie van de geïnstalleerde Wibu-Systems software / driver
  • Hardware configuratie (printer, etc.)
  • Gedetailleerde foutbeschrijving
  • CmDust-file per e-mail (via Start -> All Programs -> CodeMeter -> Tools -> CmDust)

Alternatively, you can fill out an online form with all the necessary details and submit it to our support team.

Continue to the online form

Naar top